Бившата Мис България Ваня Пенева, която е жена на криптобоса

...
Бившата Мис България Ваня Пенева, която е жена на криптобоса
Коментари Харесай

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев


Бившата Мис България Ваня Пенева, която е жена на криптобоса Антони Тренчев също бе въвлечена в развихрилия се скандал. Тя също е посочена, като участничка в разнообразни финансови измами и пране на пари свързани с Нексо. Двамата имат щерка, родена през 2021-ва година.

Информира източници настояват, че на Пенева също ще бъдат повдигнати обвинявания, само че не директно свързани с Нексо, а по обособен случай, обвързван с пране на пари. Предполага се, че миналата година миската е придобила парцели за колосалните съвсем 300 милиона лв. по целия свят.

Те са били закупени от офшорни компании, свързани с носителката на короната, а незабавно по-късно са прехвърляни на други офшорки за прикриване на следите на действителните им владелци.

Предполага се, че по същата скица Тренчев се е сдобил с парцели в Кан на стойност над 27 милиона лв., а също по този начин и със суперлуксозен апартамент във френската столица, който е с повърхност от 240 квадратни метра.

Само преди няколко дни лъснаха парцелите на фараона на криптото, когато неговия зет безгрижно бе качил доста фрагменти в обществените мрежи, онагледяващи лукса.

Носителката на короната за не дълго време е била притежателка на първокласен апартамент в Дубай, както и на къща на Бахамските острови. Вътрешни източници споделят, че тя също по този начин е била притежател и на апартамент в столицата на Англия на стойност към 25 милиона лв..

Източник: pik.bg













 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР