Бившата Мис България, а сега майка на три деца и

...
Бившата Мис България, а сега майка на три деца и
Коментари Харесай

Майката на три деца Ромина Тасевска предупреди всички родители да не правят като нея

Бившата Мис България, а в този момент майка на три деца и панелист в предаването на Гала по Нова телевизия Ромина Тасевска показа своя родителска неточност и прикани феновете да не я позволяват. Тя пренебрегнала недоволствата на сина си Давид, че го боли главата и че не вижда добре, тъй като си помислила, че момчето просто се глези и си измисля аргументи, с цел да не върви на учебно заведение.

Детето обаче траяло да твърди, че не вижда добре, та по тази причина в последна сметка майка му го завела на очен доктор. Оказало се, че Ромина на вятъра е отлагала консултацията, тъй като синът ѝ има късогледство. Когато за пръв път поставило очила, то се изненадало какъв брой доста неща може да види, за разлика от преди, в това число и тези, които били по-надалеч.

" Родители, водете децата си на профилактичните прегледи “, прикани Ромина, споделяйки личния си горчив опит. Колегите панелисти и Гала пък се причислиха към апела на красивата инфлуенсърка, като допълниха, че прегледите при доктор и появяването на проблем са значими освен при децата, само че и при възрастните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР