Бившата Мис България“ 1998 година Наталия Гуркова отново е влюбена

...
Бившата Мис България“ 1998 година Наталия Гуркова отново е влюбена
Коментари Харесай

Отново влюбена! Наталия Гуркова на вечеря с мистериозен мъж

Бившата „ Мис България “ 1998 година Наталия Гуркова още веднъж е влюбена – в тайнствен мъж, с който вечеря в центъра на Поморие през уикенда, написа " Флагман ".

 
Появиха се папарашки фотоси на някогашния модел, през днешния ден 44-годишна бизнес дама, работеща в областта на застраховането и пенсионното обезпечаване.

Наталия Гуркова наподобява хлътнала като ученичка, а с новия ѝ другар са като влюбени гълъбчета, свидетелства свидетел на сантименталната сцена.

Една от най-красивите български миски се появи в по-небрежен тип, само че мигновено бе разпозната от съвсем всички в заведението. Наталия като че ли искаше да покаже, че е преодоляла несгодите в живота си и като че ли е намерила точния мъж до себе си. Кой е чернокосият мачо обаче остава мистерия.

 
Наталия Гуркова е вдовица от 2018 година, когато убиец простреля брачна половинка ѝ Джордже Михалевич в Йоханесбург, ЮАР. За черногорския предприемач се знаеше, че търгува с диаманти, а след показния му разстрел се появиха съмнения, че е имал и бизнес с мафията.



Бившата „ Мис България “ дълго време бе в печал, предходната година се чу, че излиза с прочут банкер. Никой обаче не ги видя дружно на обществено място, поради което новината си остана в областта на слуховете.



Сега Наталия за пръв път се демонстрира с мъж до себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР