Бившата министърка на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл се

...
Бившата министърка на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл се
Коментари Харесай

Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсъл съобщи, че отива да живее в Русия

Бившата министърка на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл се готви за работа в Санкт Петербург. Тя ще управлява новосформиращия се „ Център за геополитически проучвания по основни за развиването на Русия въпроси “ към университета в Санкт Петербург, който ще търси емпирични университетски отговори, съпътстващи политическите интензивности, оповестява за Българска телеграфна агенция от Виена Цветана Делибалтова.

В прессъобщение на университета се споделя, че този център ще се занимава с икономическото развиване на Русия, с нейната енергийна самостоятелност, ще преглежда въпроси на миграцията, дипломацията и съветската външна политика. 

Отдавна са известни положителните връзки на Кнайсъл с Русия, фотографията от сватбения ѝ танц с Путин, който дойде в Австрия особено поканен за тържеството, обиколи света. Очевидно положителните връзки не престават до през днешния ден, предходната седмица австрийската политическа дама, която живее в Ливан след престой в Южна Франция, беше специфичен посетител на стопански конгрес в Санкт Петербург и по известия в медиите, които цитира ТАСС, се готви да се реалокира да живее в Русия.

На въпроса дали има желание да подаде документи за съветски паспорт, Кнайсъл е по-сдържана и отбелязва, че кардинално е доста отворена за разнообразни благоприятни условия, като прибавя, че Австрия не ѝ липсва. Кнайсъл беше министърка на външните работи от квотата на Австрийската партия на свободата в съдружното държавно управление на Себастиан Курц.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР