Бившата мениджърка на Лили Иванова - Петя Иванова, дирижира публичния

...
Бившата мениджърка на Лили Иванова - Петя Иванова, дирижира публичния
Коментари Харесай

Мениджърката на Лили дирижира Просто Наско

Бившата мениджърка на Лили Иванова - Петя Иванова, дирижира обществения облик на министъра на културата Атанас Атанасов, който самичък себе си назова „ Просто Наско” в първото си изявление за Би Ти Ви. За разлика от него, тя не е ново име в бранша.

Като управител кариерата й потегля с известния по света и у нас цигулар Васко Василев. Той пък я среща и предлага на неговата близка другарка Лили Иванова, като по подигравка на ориста нейната съвременна биография се назовава „ Просто Лили”.

Двете Иванови са тандем в продължение нацяло десетилетие, през което певицата съумя да не усети международната рецесия от 2010 - 2014 година и да стартира да прави в действителност огромни концерти с обезпечена от импресариото й поддръжка от спонсори за милиони лв..

За признателност, след последните триумфални следващи гали в НДК на кубратската легенда в края на ноември 2019 година, в чест на нейната публична 80-годишнина, предколедно Просто Лили уволни мениджърката си.

Това станало по един не изключително хубав метод – без посочена причина за раздялата Петя Иванова получила съобщение, само че с подарък на изпроводяк – италиански свещник, който някой различен бил подарил на певицата, а тя го предала – като знаме на бойната популярност, на към този момент някогашната си служителка.

На нейно място застъпи в ролята на управител млад татуиран юнак, човек с прекомерно друг профил от предшественичката си.

За неприятен шанс на певицата бързо след уволнението на мениджърката настъпи пандемията, която на процедура лиши от участия кубратската певица, а с това - и от големите приходи от тях в продължение на близо 2 години.

Апропо, едно от най-големите достижения – финансово и информационно, при ръководството на делата на Лили Иванова от Петя Иванова, е решаването на проблема с Национална агенция за приходите. За тези, които не помнят – певицата беше хваната за неплащане на налози в големи размери. Новината оповести персонално тогавашният началник на приходната организация Красимир Стефанов.

За разлика от сътрудника си Азис, който също „ изгря” в НАП-гейт и на който поради неплатените налози бяха разпродавани жилища и така нататък, Лили Иванова се измъкна суха и богата от шокиращата история. Поне обществено...

Как 2 години след раздялата с Лили Иванова, още веднъж през декември, само че 2021 година, Петя Иванова попада, но към този момент като пиар, което е нещо прекомерно друго от управител, при министъра на културата Атанас Атанасов, остава мистерия.

В пиар гилдията се твърди, че назначението не е станало по линия на виновната за връзката на „ Продължаваме промяната”, а оттова на парламентарната група и на държавното управление - Диана Дамянова.

Нещо повече, политическите пиари разясняват, че Петя Иванова била привикана на недружеска сказка в постройката на Министерския съвет. Това станало през уикенда след излизането на видеоклипа отпреди 10 дни на очевидно несъответстващия министър на културата.

Тъй като видеото е явно персонално творчество на Атанас Атанасов, пък и той е очевидно самичък в кабинета си, до момента в който го снима, не е ясно по какъв начин тъкмо неговата съветничка по връзки с обществеността би могла да го спре и да направи и да разгласява собственоръчно въпросното видео. Според нас – по никакъв начин.

19 минути е ставал очевидец на обеди на Просто Наско и неговата информационна специалистка в софийски ресторант. През последните 2 седмици тандемът не е забелязван в заведението, което се намира близо до постройката на Министерството на културата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР