Бившата лидерката в световната тенис ранглиста при дамите Симона Халеп

...
Бившата лидерката в световната тенис ранглиста при дамите Симона Халеп
Коментари Харесай

Бившата №1 в женския тенис Симона Халеп е хваната с допинг

Бившата лидерката в международната тенис класация при дамите Симона Халеп изгърмя с допинг, разгласи самата тя в обществените мрежи.

„ Известиха ме, че съм дала позитивна проба за субстанция, наречена Роксадустат в рисково малко количество – това бе най-големият потрес, който съм изпитвала в живота си, “ написа някогашната №1 в Инстаграм.

„ През цялата си кариера нито за миг не съм си помисляла да заблуждавам, защото е срещу полезностите, съгласно които съм възпитана. Изправена пред сходна несправедлива обстановка, се усещам изцяло объркана и предадена. Ще се боря до край, с цел да потвърдя, че в никакъв случай не съм взимала умишлено неразрешени вещества и имам вяра, че рано или късно истината ще излезе нескрито. Не става дума за трофеи или пари – става дума за чест и за любовната ми история с тениса, която развъртвам през последните 25 години “, изясни Халеп.

Тя игра за последно на Ю Ес Оупън, след което през септември разгласи, че се е подложила на интервенция на носа заради дихателни проблеми.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР