Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата

...
Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата
Коментари Харесай

Обвиниха Вин Дизел за сексуален тормоз по време на снимките за „Бързи и яростни“

Бившата персонална асистентка на американския артист Вин Дизел съди звездата от " Бързи и гневни ", обвинявайки го в полов тормоз по време на фотосите на петата част на франчайза през 2010 година

Представители на артиста, чието същинско име е Марк Синклер, не дадоха отговор на молбата на Би Би Си за коментар.

В желае Аста Йонасон твърди, че артистът я е притиснал към стената, до момента в който е се е самозадоволявал полово. Освен това тя подава иск за непозволено уволняване, като твърди, че компанията му я е уволнила часове след хипотетичното нахлуване.

В желае на някогашната асистентка, който е подаден в Лос Анджелис на 21 декември, се твърди, че половото принуждение е станало в хотел " Сейнт Реджис " в Атланта по време на фотосите на кино лентата " Бързи и гневни " 5. В желае се споделя, че 56-годишният Синклер я е надделял физически в хотелския си апартамент и е " пренебрегнал ясните изказвания на госпожа Йонасон, че не е съгласна ", до момента в който я е опипвал.

" Само няколко часа " след случая в желае се споделя, че с нея се е свързала сестрата на артиста Саманта Винсънт - която управлява продуцентската му компания One Race Films - и тя е била уволнена. Асистентката също по този начин съди сестрата на артиста и неговата продуцентска компания.

" Беше ѝ ясно, че е уволнена, тъй като към този момент не е потребна - Вин Дизел я е употребявал, с цел да извърши половите си стремежи ", се твърди в желае.

В него се прибавя: " Г-жа Йонасон се усещаше безпомощна, самочувствието ѝ беше сринато и тя сложи под въпрос личните си умения и дали една сполучлива кариера ще изисква от нея да търгува с тялото си, с цел да напредне ".
Бившата асистентка твърди също, че различен началник от компанията ѝ е направил непристойно предложение в същия хотел няколко дни преди случая със Синклер.

В допълнение към половия тормоз искът ѝ включва искания за дискриминация по сексуален симптом, нелегално възмездие, прочувствен стрес и непозволено преустановяване на трудовия контракт.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР