Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата

...
Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата
Коментари Харесай

Бивша асистентка на Вин Дизел го обвини в сексуален тормоз

Бившата персонална асистентка на американския артист Вин Дизел съди звездата от " Бързи и гневни ", обвинявайки го в полов тормоз по време на фотосите на петата част на кино лентата през 2010 година
Представители на артиста не дадоха отговор на молбата на Би Би Си за коментар.
В желае Аста Йонасон твърди, че артистът я е притиснал към стената, до момента в който се е самозадоволявал полово. Освен това тя подава иск за непозволено уволняване, като твърди, че компанията му я е уволнила часове след хипотетичното нахлуване.
В желае на госпожа Йонасон, който беше подаден в Лос Анджелис на 21 декември, се твърди, че половото принуждение е станало в хотел " Сейнт Реджис " в Атланта по време на фотосите на кино лентата " Бързи и гневни " 5.
В желае се споделя, че 56-годишният артист я е надделял физически в хотелския си апартамент и е " пренебрегнал ясните изказвания на госпожа Йонасон, че не е съгласна ", до момента в който я е опипвал.
Само няколко часа след случая с нея се е свързала сестрата на Вин Дизел Саманта Винсънт, която управлява продуцентската му компания One Race Films, и тя е била уволнена.
" Беше ѝ ясно, че е уволнена, тъй като към този момент не е потребна - Вин Дизел я е употребявал, с цел да извърши половите си стремежи ", се твърди в желае.
В него се прибавя: " Г-жа Йонасон се усещаше безпомощна, самочувствието ѝ беше сринато и тя сложи под въпрос личните си умения и дали една сполучлива кариера ще изисква от нея да търгува с тялото си, с цел да напредне ".
Бившата асистентка твърди също, че различен началник от компанията ѝ е направил непристойно предложение в същия хотел няколко дни преди случая с Вин Дизел.
В допълнение към половия тормоз искът ѝ включва искания за дискриминация по сексуален симптом, нелегално възмездие, прочувствен стрес и непозволено преустановяване на трудовия контракт.
Адвокатът на госпожа Йонасон съобщи в изказване за Би Би Си, че нейната клиентка " се стреми да потърси отговорност от Вин Дизел и тези, които са позволили и прикрили половото му посягане за техните възмутителни дейности ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР