Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата

...
Бившата лична асистентка на американския актьор Вин Дизел съди звездата
Коментари Харесай

Вин Дизел е обвинен в сексуален тормоз от бивша асистентка

Бившата персонална асистентка на американския артист Вин Дизел съди звездата от " Бързи и гневни ", обвинявайки го в полово посягане по време на фотосите на „ Бързи и гневни 5: Удар в Рио ” през 2010 година, оповестява Би Би Си. Адвокатът на артиста, чието същинско име е Марк Синклер, съобщи, че клиентът му " отхвърля напълно това изказване ".

Аста Йонасон твърди в желае, че артистът я е притиснал към стената, до момента в който е правил полов акт върху себе си. Освен това тя подава иск за непозволено уволняване, като твърди, че компанията му я е уволнила часове след хипотетичното нахлуване.

В желае на Йонасон, подаден в Лос Анджелис в четвъртък, се твърди, че половото принуждение е станало в хотел " Сейнт Реджис " в Атланта по време на фотосите на кино лентата " „ Бързи и гневни 5 ”.

В желае се споделя, че 56-годишният Синклер я е надделял физически в хотелския си апартамент и е " пренебрегнал ясните изказвания на Йонасон, че не е съгласна ", до момента в който я е опипвал. В желае се твърди, че откакто тя " изкрещяла и побягнала към близката баня ", филмовата звезда я " притиснал към стената с тялото си " и направил полов акт върху себе си.

" Няколко часа " след случая в желае се споделя, че сестрата на артиста Саманта Винсънт, която управлява продуцентската му компания One Race Films, се е свързала с нея и я е уволнила. Тя също по този начин съди сестрата на артиста и неговата продуцентска компания.

Винсент не е дала отговор незабавно на молбата за коментар.

" Беше ѝ ясно, че е уволнена, тъй като към този момент не е потребна - Вин Дизел я е употребявал, с цел да извърши половите си стремежи ", се твърди в желае.

В него се прибавя: " Г-жа Йонасон се усещаше безпомощна, самочувствието ѝ беше сринато и тя сложи под въпрос личните си умения и дали една сполучлива кариера ще изисква от нея да търгува с тялото си, с цел да напредне. " Бившата асистентка твърди също, че различен началник от компанията ѝ е направил предложение в същия хотел няколко дни преди случая със Синклер.

В допълнение към половия тормоз искът ѝ включва искания за дискриминация по сексуален симптом, нелегално възмездие, прочувствен стрес и непозволено преустановяване на трудовия контракт. Брайън Фрийдман, юрист на господин Синклер, съобщи в документално изказване за CNN в четвъртък: " Вин Дизел изрично отхвърля този иск в неговата целокупност.

Той за първи път чува за този иск с повече от 13-годишна отминалост, предявен от чиновник, за който се твърди, че е работил 9 дни. "

Адвокатът на госпожа Йонасон сподели в изказване за BBC News, че нейната клиентка " се стреми да потърси отговорност от Вин Дизел и тези, които са позволили и прикрили половото му посягане, за техните крещящи дейности ".

" Надяваме се, че смелото ѝ решение да се разкрие ще помогне за трайна смяна и ще даде опция на други жертви ", споделя юрист Клер-Лиз Кутлай.

В допълнение към франчайза " Бързи и гневни " Вин Дизел е прочут с филми като " Пазители на галактиката ", " XXX " и " Ридик ". Той е и продуцент на поредицата " Бързи и гневни " и е един от най-печелившите артисти в Холивуд.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР