Бившата лекоатлетка Тереза Маринова пожела на българските състезатели, да сбъднат

...
Бившата лекоатлетка Тереза Маринова пожела на българските състезатели, да сбъднат
Коментари Харесай

Тереза Маринова: Предстоящата Олимпиада ще бъде емблематична за жените

Бившата лекоатлетка Тереза Маринова пожела на българските състезатели, да осъществен фантазиите си на идните Олимпийски игри в Париж.

Състезателката в тройния скок отличи ролята на дамите в света на спорта.

" Жените извървяха своя път и са изцяло наедно с мъжете в спорта. Всяко едно момиче би трябвало да знае, че може да се състезава във всеки един спорт. Аз също съм се състезавала в дисциплинираност, определяна като мъжка. Тройният скок се появява като дисциплинираност през 1996 година Аз завоювах през 2000 година Имах шанс. Предстоящата олимпиада ще бъде емблематична за дамите. Пожелавам на нашите девойки да бъдат мощни и смели и да имат вяра в своите фантазии. ", показа тя.

Олимпийската медалистка от Игрите в Сидни през 2005 година се надява българските състезатели да надградят над достиженията си от Олимпиадата в Токио.

" Иска ми се да подобрим броя на медалите от Олимпиадата в Токио, само че към този момент върви да сме с по-малка делегация. Това не значи медалите да са по-малко. От нас зависи подобряването на изискванията и целите в спорта, с цел да може България да се завърне на мястото, което й принадлежи в олимпийското семейство ", добави тя.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР