Бившата кралица на конкурса е обвинена в заговор за убийството

...
Бившата кралица на конкурса е обвинена в заговор за убийството
Коментари Харесай

На бившата кралица на красотата Линдзи Шийвър е позволено да прекара Коледа в САЩ – въпреки молбите на бивш съпруг от НФЛ, за която се твърди, че се е опитала да убие

Бившата кралица на състезанието е упрекната в скрит план за убийството на някогашния си брачен партньор от НФЛ на Бахамските острови се прибира вкъщи за Коледа – макар молбите му тя да остане на острова.

Съдия удовлетвори в четвъртък молбата на Линдзи Шийвър да се върне при дребните си деца в Съединени американски щати, до момента в който чака процеса за наемно ликвидиране, който се чака да стартира през март.

Тя е арестувана в островната страна от юли, само че е пусната на независимост от пандиза при изискване, че носи електрическо устройство за наблюдаване и съблюдава полицейски час.

Shiver и нейният екип споделиха на съда, че се опасява за „ психическата и физическата си сигурност “ и помолиха да й бъде разрешено да вижда децата си, от които е била разграничена след ареста си, съгласно Court TV.

На 36-годишната Шийвър ще бъде разрешено да се върне в дома на родителите си в Алабама според новото решение, само че би трябвало да държи монитора си на глезена включен и няма да й бъде позволено да пътува до Джорджия, където е живяла със брачен партньор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР