Бившата колега на Дженифър Лопес от The Boy Next Door

...
Бившата колега на Дженифър Лопес от The Boy Next Door
Коментари Харесай

Дженифър Лопес накара колегата си Райън Гузман да се преструва, че е необвързан, твърди бившата му

Бившата сътрудник на Дженифър Лопес от The Boy Next Door твърди, че тя симулира, че има романтика с него, с цел да помогне за повишение на рейтингите на филмите.

Мелани Иглесиас твърди, че Дженифър е знаела, че някогашният й сътрудник Райън Гузман има връзка, само че се е посочила глупава за това обществено. Моделът Мелани извика майката на две деца в подкаста No Chaser.

Според TMZ Мелани твърди, че Джей Ло ще се „ държи за ръце “ с Райън на афтър-партита и ще се държи по този начин, като че ли са предмет на накарайте хората да приказват за техния филм. Мелани счита, че Джени от блок певицата Джей Ло е знаела, че Райън има другарка по това време.

Припомняйки си интервала преди 10 години от техния филм The Boy Next Door от 2015 година, TMZ рапортува за Мелани: „ Моделът Максим споделя, че тя даже се срещна с Дженифър на шоу за награди, до момента в който се срещаше с Райън, потвърждавайки, че я е ръкостискала неловко крепко и смущаващо един път – нещо, което Мелани споделя, че е била разочарована, когато е видяла по какъв начин гледа на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР