Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева и нейната

...
Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева и нейната
Коментари Харесай

Иванчева си търси работа, за да намали присъдата

Бившата кметица на столичния регион ”Младост ” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова оповестиха, че търсят работа в Сливен, с цел да понижат престоя си в пандиза.

Това стана ясно от обява във Facebook.



" Обръщаме се към всички положителни хора, изключително СЛИВНАЛИИ, От името на Деси и Биляна, молим хора с бизнес на територията на Сливен, в случай че имат потребност от личен състав, да ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДВЕТЕ ДА РАБОТЯТ. Те нямат искания, съгласни са да работят като помощници в домакинство, в магазин, в заведения - кухня, разчистване или всичко, което считате за удачно. Единственото изискване, сложено от пандиза е те да бъдат вземани и връщани от работодателя с превоз. Те се нуждаят от работа, защото това ще понижи престоя им в пандиза! Всеки, който има опция да помогне, като им даде работа, дано написа тук на персонални известия на страницата, като коментар под поста или на страницата на Биляна Петрова. " - гласи постът оповестен в формалната Facebook страница на Иванчева.



Двете бяха отведени в четвъртък, откакто стана ясна окончателната им присъда. Това пердизвика полюсни реакции измежду обществото, като хора излязоха на митинг пред Съдебната палата с искане за правдивост.

Адв. Николай Хаджигенов пък изиска от президента Румен Радев Иванчева да бъде помилвана, а през днешния ден стана ясно, че отрасловата комисия ще прегледа присъдата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР