Бившата кметица на столичния квартал Младост Десислава Иванчева е пусната

...
Бившата кметица на столичния квартал Младост Десислава Иванчева е пусната
Коментари Харесай

Пуснаха Десислава Иванчева от затвора, ползва едноседмичен отпуск

Бившата кметица на столичния квартал " Младост " Десислава Иванчева е пусната на независимост и е в едноседмичен отпуск. От няколко дни тя е забелязвана от свои съседи пред блока, в който живее в квартала си, да си играе със сина си Валентин-Александър.
Прочетете още
Осъдената на 6 години затвор за корупция Иванчева, която излежава присъдата си в Женския затвор в Сливен, е освободена с решение на локалната прокуратура и затворническата администрация. Това е станало без да бъдат известени медиите, защото повода за отпуската е от персонално естество.

Изпълнението на наказването е прекратено за период от 7 дни, считано от 19 юни. Тоест, идващия понеделник, 26 юни, Десислава Иванчева, ще би трябвало да се върне още веднъж в Сливенския женски затвор, където да продължи изтърпяването на 6-годишната си присъда.

Причината за 7-дневната отпуска са проучвания, които Иванчева би трябвало да си направи във връзка със здравословното си положение, пише Lupa.bg. За задачата тя би трябвало да посети болница в София.

Преди да бъде пусната, от пандиза са поискали мнението на Окръжната прокуратура в Сливен. След като се оказало, че казусът не може да бъде решен на място в Сливен, й е даден 7-дневен отпуск.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР