Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева постъпи в болница за

...
Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева постъпи в болница за
Коментари Харесай

Иванчева отива в болница окована като Ханибал Лектър

Бившата кметица на " Младост " Десислава Иванчева постъпи в болница за детайлни проучвания поради израстък на хипофизата. Тя обаче беше откарана в лечебното заведение окована като че ли е част от трите синджира плебеи, които Крали Марко освобождава.
Сподели с товите другари
Клип със протичащото се беше публикуван в формалния профил на Иванчева във Фейсбук, който в този момент се поддържа от някогашния пиар на Община " Младост " Петър Кърджилов. В известието се споделя, че приятелите и подкрепящите Иванчева мощно се надяват тумора да не се е нараснал, " само че е допустимо, като имаме предид болките в главата ѝ, от които от дълго време се оплаква, големия стрес, който претърпя от показния арест и закононарушението по набеждаване за рушвет, осъществено против нея и Биляна Петрова, унижението в правосъдните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста ".
В известието се натъртва, че " мафиотизираната прокуратура " се държи с Иванчева и Петрова като със серийни убийци. " Вижте по какъв начин е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, единствено маската са пропуснали, само че пък я бяха наплашили задоволително като ѝ бяха забранили да приказва! Вчера в същия тип беше изведена за прегледи и Биляна Петрова ".
По-късно през днешния ден, 1 август, ще се събират подписи с искане до основния прокурор Сотир Цацаров за стартирането на независимост на Иванчева и Петрова, " за самоотвод на Специализираната прокуратура и за започване на без значение следствие против проведената незаконна група, която извърши против Деси и Биляна закононарушение по набеждаване в искане и взимане на рушвет ", се споделя още в профила на Иванчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР