Бившата журналистка и настояща евродепутатка е изгонила архитекта прелюбодеец с

...
Бившата журналистка и настояща евродепутатка е изгонила архитекта прелюбодеец с
Коментари Харесай

Елена Йончева спретна грандиозен скандал на мъжа си! Изхвърли багажа му на улицата

 Бившата журналистка и сегашна евродепутатка е изгонила архитекта прелюбодеец с величествен скандал. Елена изхвърлила багажа му от просторната къща в столичния квартал " Драгалевци “, където двамата живеят чартърен, и с викове му декларирала, че не желае да го вижда повече, заяви " Уикенд “.

Драмата се разиграла малко преди обявата, разказваща за първи път за изневерите на Тодоров. Доброжелатели осведомили Йончева, че мъжът й към този момент е прекосявал границите на благоприличието, появявайки се на обществени места с любовницата си.

С това чашата на търпението й преляла – ядосана, тя му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

" Елена не може да преглътне унижението. До един миг търпеше, само че към този момент й писна да я излагат по този метод! “, разяснява непосредствен на фамилията.

От няколко месеца евродепутатката подозирала, че Пламен има друга жена, само че предпочитала да си затваря очите и да се концентрира върху политическата си кариера. Скоро обаче ситуацията излязло отвън надзор и намесата й била наложителна.

Архитект Тодоров бил вдлъбнат до уши по любовницата си и без никакъв срам я представял пред другари и родственици. Новата му любимка е Виктория и е едвам на 27 години. Двамата са сътрудници и работата по разнообразни планове ги сближила. Авантюрата им почнала още в края на предходната година, когато постоянно пътували по работа из страната и в чужбина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР