Бившата жена на Сашо Кадиев – Таня Тончева, уж се

...
Бившата жена на Сашо Кадиев – Таня Тончева, уж се
Коментари Харесай

Излъга ли бившата на Сашо Кадиев за сватбата?

Бившата жена на Сашо Кадиев – Таня Тончева, сякаш се похвали с моминско празненство преди месец и половина, а към момента никой не я е виждал като младоженка. Това е необичайно, защото сходни дамски събития се вършат дни преди сключването на брака. За месец и половина Таня е била на цели две сватби, само че единствено като гостенка на тържеството. 

Откакто се е разделила със Сашо Кадиев преди 3 години, танцьорката Таня не се е показвала с мъж до себе си. Единственият, с който си разрешава понякога да се появява в общественото пространство, е към този момент някогашната й половинка, за който се знае, че възнамерява женитба с новата си жена Ивелина. Въпреки това той поддържа положителни връзки и с Таня, която е майка на единственото му дете – 8-годишната Кати.

Двамата родители постоянно се събират за първия образователен ден, за рождените дни на детето, както и за други значими празници, а понякога даже се засичат на морските си почивки. Кадиев най-често е придружаван от Ивелина, а някогашната му жена е сама. Ето за какво беше огромна изненада, когато в края на август тя сподели във Facebook фотоси от моминско празненство край морето.

" И на моята улица изгря слънце ", написа танцьорката към кадър, на който театралничи с лента с надпис " Най-красивата младоженка ". Край нея има други дами в розови бански, които наподобяват като шаферки. Таня даже посочи коя ще бъде нейната кума – жена, която се оказа значим кадър в строителна компания.

Говори се, че брюнетката не е от най-кротките и към нея непрестанно се въртели ухажори. Но дали е в по-близки връзки с някой от тях и, в случай че да, кой е той, до момента не е станало ясно. Всички жадни за всемирски сензации зачакаха сватбата на Тончева, която би трябвало да последва моминското празненство.

До момента обаче хубавата брюнетка не се е похвалила с новината, че е младоженка. Изглежда, тя изобщо не е възнамерявала да се омъжва, а фотосите евентуално са били смешка. Затова пък Таня постоянно върви по непознати сватби. От упоменатото моминско празненство до момента – за малко повече от месец, тя е тропала хоро с две булки.

На едното празненство, наподобява, даже е съумяла да хване букета, което значи, че идната женитба ще е нейната лична. Но по кое време? Бъдещето ще покаже, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР