Бившата жена на Сашо Кадиев – красивата Таня Тончева, бързо

...
Бившата жена на Сашо Кадиев – красивата Таня Тончева, бързо
Коментари Харесай

Бившата жена на Сашо Кадиев бързо му намери заместник

Бившата жена на Сашо Кадиев – красивата Таня Тончева, бързо му откри заместител и към този момент е щастлива с нов мъж до себе си. Танцьорката е прекарала миналите празници в компанията на мистериозния господин, написа " Уикенд ".

От профила й в обществените мрежи се вижда, че там няма нито един кадър с новия си, а единствено загатва за наличието му в живота си.

Според източниците ни, мъжът до Таня не е прочут и не го блазни славата. Той има дете от първия си брак, което живее най-вече с майка си, само че и таткото поставя грижи за отрочето. Танцьорката и новият й са дружно от няколко месеца и са в действителност щастливи. Брюнетката към този момент го е срещнала с някогашната си свекърва Катето Евро, която й е като майка след гибелта на нейната родна, която загуби през 2019-та година, а година по-късно погреба и брат си.

Катето Евро е най-близкия човек на Таня и двете май живеят дружно в къщата в Кокаляне, където отглеждат и дребното Кате. Детето прекарва и време с баща си и новата му жена Ивелина Чоева. Двамата не стопират да парадират с връзката си и са на път да станат досадни с безкрайните си демонстрации на пристрастеност.

Синът на Катето Евро не стопира да акцентира какъв брой бясно влюбен в Ивелина Чоева и не се вълнува от изоставената Таня, която най-сетне също е намерила своето благополучие. Тончева изглеждаше посърнала откакто се раздели със сина на Катето Евро и беше спряла да споделя фотоси в обществените мрежи, само че от известно време усмивката още веднъж грее на лицето й, става видно от настоящите й снимки в обществените мрежи.

Припомняме, че Сашо и Таня изкараха дружно към 6 години, само че в последна сметка водещият на " Преди обед " остави жена си и се отдаде на любовта си с младата Ивелина. Преди това пък даде поредност изявленията, в които безочливо споделяше, че не е сигурен дали тя е любовта на живота му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР