Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела

...
Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко се възмути от Слави

Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов доктор Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в обществената мрежа Facebook.

Често в обществените мрежи лекар Костова споделя разбори на експери, публицисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните изявления на писателя Христо Стоянов по отношение на новите депутати, тя дискутира появяването на Трифонов на политическия хоризонт със своя другарка, предава plovdiv24.bg.

" Адмирации за поста!!! Шоуменът дори не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази). Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, защото е бил много ангажиран да написа своето неуместно изявление. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала ", написа другарка на Стела Костова.

" Да, долнопробното държание, безусловно им приляга и дава отговор на същността им “, отвърна ѝ лекарката.

Въпреки че са разведени от години лекар Костова поддържа всички решения на своя някогашен брачен партньор. През предишното лято тя бе възмутена от дейностите на протестиращите в центъра на София, като употребява доста недодялан, с цел да изрази неодобрението си, което мощно контрастира с нейната осанка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР