Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела

...
Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко е усвоила перфектно селско-каруцарския му речник

Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов доктор Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в обществената мрежа Facebook, видя HotArena.

Впечатление прави, че речникът й е много грозен  за една жена с искания и състояние в обществото. Често в обществените мрежи лекар Костова споделя разбори на експери, публицисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните изявления на писателя Христо Стоянов към новите депутати, тя дискутира появяването на Трифонов на политическия хоризонт със своя другарка.

" Адмирации за поста!!! Шоуменът дори не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)... Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, защото е бил много ангажиран да написа своето неуместно изявление. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала " написа другарка на Стела Костова.

" Да долнопробното държание, безусловно им приляга и дава отговор на същността им “, дава отговор лекарката.

Въпреки че са разведени от години лекар Костова поддържа всички решения на своя някогашен брачен партньор. През предишното лято докторката бе възмутена от дейностите на протестърите в центъра на София, а езикът й беше също по този начин дебелашки, което мощно контрастира с нейната осанка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР