Бившата жена на актьора и тв водещ на Преди обед

...
Бившата жена на актьора и тв водещ на Преди обед
Коментари Харесай

Таня на Сашо Кадиев си хвана гадже! Двамата са щастливи вече повече от година

Бившата жена на артиста и тв водещ на „ Преди обед " Александър Кадиев Таня Тончева не страда дълго от радялата им и връзката му с моделката Ивелина Чоева и си хвана другар. Сексапилната танцьорка се радва на любовта на новия си мъж от година, само че усърдно го крие от медиите.

Тя не разгласява никакви фотоси с него в обществените мрежи от поверие, а за гаджето й знаят единствено най-близките й. Момчето не е обществена персона и въобще не желае да оказва се около обичаната си. Тя обаче от дълго време го е срещнала с някогашната си свекърва Катето Евро, която й е като майка след гибелта на нейната родна.

Танцьорката загуби майка си през 2019г., а в края на 2020 от коронавирус си отиде и брат й. За похлупак обичаният й мъж Сашо Кадиев я заряза и се влюби в Ивелина, с която не стопира да показва връзките си и да я назовава „ любовта на живота ми “. В този сложен миг най-голямата опора за хубавицата била свекърва й. Тя точно я подкрепила и й дала кураж да стартира новата си връзка.

Таня в този момент се носи на крилете на любовта с приятеля си, който се схваща прелестно и с дъщеричката й Катерина. Танцьорката е признателна на обичания си, че e oпopa и й оказва помощ да се съвземе след двете тежки загуби на околните си.

Таня обаче е в прелестни връзки и с бащата на щерка си Сашо Кадиев , на който от дълго време е дала прошка изневярата в името на детето, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР