Бившата изгора на Емануела – Мартин Николов-Елвиса е голямата звезда

...
Бившата изгора на Емануела – Мартин Николов-Елвиса е голямата звезда
Коментари Харесай

Фолк звездата Емануела за бившия си – риалити героя Мартин Николов: Елвиса ми беше верен само през първите две години

Бившата възлюбена на Емануела – Мартин Николов-Елвиса е огромната звезда в праймтайма на Нова тв тази година. Не е изключено предприемачът и плейбой, който се откроява от останалите участници в „ Игри на волята “ да излезе от там като победител.

 

Звездата не отхвърля, че стиска палци на Елвиса и напомня, че тя е лобирала за него, смятайки, че ще се оправи. Твърди, че е доста добър състезател и ще се оправи. Подкрепя го, тъй като самата тя желала той да взе участие в риалитито. Допълва, че Моника и Цецо също й били любимци, само че отпаднали. Като най-сериозен конкурент на Елвиса за момента, дефинира Виолета и не крие, че доста й харесва по какъв начин ги нервира. Много й е забавен конфликтът сред нейният темперамент и този на Мартин.

 

Твърди, че познава чудесно Мартин и е наясно с операциите му, защото си е играл по същия метод с нея. Категорична е, че действително той е бил индивидът, трансформирал връзката им в токсична, защото е извънредно комплициран темперамент. И въпреки в даден миг да го мислела за мъжът на живота й, истината се оказала друга – разочарованията й са доста повече от щастливите моменти. 

 

Трудно й е да каже обаче какви ще са връзките им в бъдеще, защото с него постоянно са били другари и не е изключено още веднъж да се стигне до там. Категорично отхвърля да е казвала, че Мартин е секс господ и акцентира, че не разяснява интимния си живот. Единствено времето обаче ще покаже дали двамата ще се съберат още веднъж. По отношение на клипа, в който се вижда, че двамата са доста близки, Емануела твърди, че е остарял.

 

През шестте години, в които били дружно, неведнъж са се събирали и разделяли. Емануела показва, че разделите им били неговите оправдания, с цел да може да излиза. Наясно е с доста от изневерите му и твърди, че точно това е повода за раздялата им. Според думите й, той й е бил правилен единствено в първите две години от връзката им, тогава бил доста добър и готин, само че след това станал друг. Тя счита, че мъжът би трябвало да стои зад дамата и да я протекция, а тя да може да разчита на него, до момента в който у Мартин няма нищо такова.

 

За никого не е загадка, че Мартин е професионален състезател. Емануела обаче твърди, че не се е научила да играе, тъй като не се занимава с такива неща. За нея това си е чиста проба хазарт, а и не крие, че покерът й се коства прекомерно изнервяща игра, в която би трябвало да имаш голямо самообладание и да изчакваш, а тя е привикнала да получава на момента това, което желае.

 

 

Според нея преобладаващата част от мъжете в живота й явно не могат да одобряват, че е самостоятелна жена. Това я навело на мисълта, че мъжът до нея би трябвало да е по-силен от нея човек, към който да изпитва почит. В този ред на мисли не е имала от много време до себе си мъж, на който да разчита и да е по-силен от нея.

 

С бащата на Димитър имат правосъдно съглашение, което е чисто официално. Като цяло детето единствено избира при кого желае да отиде. Освен това й се заплаща постоянно издръжката в размер на 250 лева./месечно. Не й останало никакво време за отмора през лятото, даже цялостен месец работила болна. Към момента няма заеми за погашение – с хонорара от Биг Брадър изплатила ипотечния си заем и има единствено едно жилище, за което се е издължила изцяло. Допълва, че джипът, който кара, също е изплатен и не дължи на никого нищо.

 

След броени дни ще има рожден ден, само че не е уверена, че ще чества. По-скоро й се желае да измисли нещо единствено за нея и най-близките й другари, защото с напредването на възрастта все по-рядко прави взаимни отстъпки със себе си. Вече не й се върви на дискотека за развлечение и даже ги заобикаля в свободното си време.

 

Решила да си боядиса косата руса, защото това е естественият й цвят и по този метод няма да й се постанова да върви през 20 дни на коафьор, което й е доста изнервящо. Напоследък се храни постоянно и по малко.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР