Бившата изгора на Емануела – Мартин Елвиса зае почетното трето

...
Бившата изгора на Емануела – Мартин Елвиса зае почетното трето
Коментари Харесай

Звездата от „Игри на волята“ Мартин Николов – Елвиса – Емануела ми каза: Влез в „Игри на волята и ги направи луди!

Бившата възлюбена на Емануела – Мартин Елвиса зае почетното трето място в петия сезон на „ Игри на волята “. Той бе най-големият пълководец и непрекъснато объркваше сметките на съперниците си.

 

Не е отчаян, защото успеха не му е била цел. Признава, че влезнал във формата, с цел да тества себе си и да си потвърди, че може да се оправи и да оцелее, без да се откаже. Като най-труден миг в предаването дефинира попадането му в Чистилището.

 

Категоричен е, че не са малко хората, с които не желае да поддържа връзка след предаването, тъй като са го разочаровали, и една от тях е Денислава. Другите са Виолета, Мастагарков и Дунев. Подчертава, че посред им не е имало нищо повече от приятелско отношение.

 

Признава, че Емануела го предиздвикала да взе участие в „ Игрите “, на които е огромен почитател и постоянно ги е следял с голям интерес. Тя била сигурна, че откакто се посготви добре, ще направи останалите във формата луди. Към днешна дата с нея са в „ никакви връзки “ – нито се чуват, нито си пишат, блокирали са се един различен. Предвид множеството им раздели и събирания и възможната възможност още веднъж да се съберат, Елвиса е безапелационен, че това няма по какъв начин да се случи и връщане обратно няма.

 

След излизането от риалитито се занимава с шестте заведения, в които е съсобственик с още двама души и работата му го удовлетворява, носи му задоволително дивиденти и в това време е благополучен да прави нещата, които харесва.

 

Не се дефинира като милионер, само че пък прецизира, че изкарва доста хубави пари, с които поддържа висок стандарт на живот и е удовлетворен от метода, по който развива бизнеса си. Твърди, че не му се е случвало да прекалява с алкохола и пие в естествени граници.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мартин Николов – Елвиса Игри на волята Емануела Иван Рълев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР