Бившата херцогиня на Съсекс е готова да се появи в

...
Бившата херцогиня на Съсекс е готова да се появи в
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще участва в канадско реалити шоу

Бившата херцогиня на Съсекс е подготвена да се появи в канадско реалити шоу за втори бракосъчетания с присъединяване на брачен стилист от Торонто и нейната другарка Джесика Мълъри.
Бившата актриса от „ Костюми “, която дружно със брачна половинка си принц Хари разгласи предишния месец за отдръпването си от кралското семейство , съобщи, че ще се появи в реалити шоуто на прочут брачен стилист от Торонто дружно с приятелката си Джесика Мълъри.

Мегън Маркъл е подготвена да има участия в продукции на Netflix, удостовери източник пред „ Контактмюзик ”.

Принц Хари преди този момент призна, че няма „ различен вид, с изключение на да се отдръпна от кралското семейство.

Херцогът на Съсекс сподели в прочувствена тирада: „ И по този начин, желая да чуете истината от мен, доколкото мога да споделя - не като принц или херцог, а като Хари, същия човек, който мнозина от вас наблюдавахте по какъв начин раста през последните 35 години - само че с по-ясна вероятност. Обединеното кралство е моят дом и място, което обичам. Това в никакъв случай няма да се промени. Израснах, чувствайки поддръжка от толкоз доста хора сред вас, и гледах по какъв начин посрещате Меган с отворени прегръдки, откакто ме видяхте да откривам любовта и щастието, на които се надявах цялостен живот. Знам също, че сте ме познавали задоволително добре през всичките тези години, с цел да повярвате, че дамата, която избрах за своя брачна половинка споделя същите полезности като мен. И тя го прави, и тя е същата жена, в която се влюбих ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР