Бившата годеница на Матю Пери - Моли Хурвиц, публикува снимка

...
Бившата годеница на Матю Пери - Моли Хурвиц, публикува снимка
Коментари Харесай

Бившето гадже на Матю Пери облекчена след смъртта му: Причиняваше ми болка, беше сложен

Бившата избраница на Матю Пери - Моли Хурвиц, разгласява фотография на артиста в своя Instagram профил. В текста на поста тя написа, че се усеща облекчена, че е намерил покой.

" Той би се радвал, че светът приказва за това какъв брой надарен е бил. А той в действителност беше доста надарен. С наближаването на последното събиране на актьорския състав на " Приятели " изгледахме още веднъж сериала дружно. " Бях толкоз добър! Виждаш ли каква роля направих! ", ми сподели той. Превъртахме и изучавахме сцените.

Взаимното почитание и оценка за хумора беше нещото, което ни свързваше. Да бъда с него, когато преоткриваше гениалността си, беше вълшебно.

Но явно познавах този човек и по напълно друг метод. Макар да го обичах по-дълбоко, в сравнение с можех да проумея, той беше комплициран и ми причиняваше болежка, каквато в никакъв случай не бях познавала. Никой в живота ми не е имал по-дълбоко влияние върху мен от Матю Лангфорд Пери. Изпитвам голяма признателност за всичко, което научих от нашата връзка.

Мати, усещам облекчение, че откри покой! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР