Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си

...
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си
Коментари Харесай

Цвети Стоянова скъса с приятеля си заради неприлично богат мъж

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си другар Александър Любенов поради олигарх, научи „ Галерия “ от сигурни източници. По думите им шампионката въртяла обич с богаташа към този момент повече от половин година.
Новият мъж до Цвети бил непристойно богат, с бизнес в строителството и апетити към политиката.
Запознали се на светско мероприятие и първоначално аферата им почнала като почтен флирт. Обвързаната Цвети спазвала отдалеченост, само че предприемачът бил много напорист и съсловия над футболиста Любенов. Стоянова бързо паднала в мрежите на олигарха и не след дълго вратарят на „ Локомотив “ София схванал за случката.

Тази, която затворила страницата с Любенов обаче, била Цвети.
„ Сашо безусловно й падна на колене, плачеше и я молеше да се върне при него, беше подготвен да й елементарни. Но тя към този момент не е същата “, описват очевидци на развръзката.
Всъщност за коренната смяна у Цвети потвърдиха и осведомени от светските среди. Те са изумени от надменното й държание напоследък. „ Не може да се приказва с нея. Вирнала си е носа, все едно е хванала Господ за шлифера. В обкръжението й са единствено от милионер нагоре “, възмутени са нейни остарели познайници.

Според тях смяната се дължи на внезапното повишаване на стандарта й на живот. Олигархът непрекъснато я глезел по първокласни заведения за хранене и круизи, каквито Любенов не можел да си разреши. На всичкото от горната страна бил извънредно любезен и добър. Единственият му минус бил… че си има брачна половинка. Цвети към този момент нямала угризения по отношение на фамилното му състояние, защото самата тя не желаела да се омъжва или да има деца.
Цвети Стоянова и Александър имаха дълга връзка, като даже през последната година се заприказва за брак. Любенов бе до нея в най-тежкия й миг – когато през 2016-а година направи опит за самоубийство.

Според една от версиите Цвети е скочила от 6-ия етаж, тъй като са я изключили от Европейското състезание. Другата версия бе, че Любенов й е изневерявал…
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР