Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е насочила към ново поприще

...
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е насочила към ново поприще
Коментари Харесай

Куката насочил Цвети Стоянова към киното

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е насочила към ново занятие – актьорството. Тя взе участие в новия филм на Мариан Вълев - „ Чалга ”, който към този момент е по кината и втора седмица е най-гледаната продукция в салоните. Именно Куката я подтикнал да се изявява пред камера и я окуражил, че има артистичен гений. Макар че не го е обявил обществено, той има интимна връзка с чаровната брюнетка повече от 2 години. Двамата бяха разграничени за малко, само че в този момент още веднъж се носят на крилете на любовта.
Цвети споделя, че поради ролята си в лентата е отслабнала с 16 кг. За задачата се наложило да замязя на анорексичка. Хранела се с по една ябълка и шепа орехи дневно. „ Трябваше да стана в действителност кльощава. Свикнала съм с глада още от времето, когато бях гимнастичка, тъй че не ми беше чак подобен проблем ”, разяснява Стоянова.

Бившата спортистка споделя още, че не харесва чалга културата у нас, както и държанието на девойките, които се пробват да пробият единствено с външния си тип. Навремето и тя обръщала доста внимание на визията си, дори си помпала устните с хиалуронова киселина, само че към този момент помъдряла и предпочитала да натъртва на естествената си хубост. „ Баба ми Цеца, Бог да я елементарни, ме отгледа доста строго. Изобщо не одобряваше това, което правех с лицето си. Все ми повтаряше: „ Няма ли кой да ти налее малко мозък, а не устни?! ”. Измъчваше се да гледа, че заедно съм с изкуствени мигли, устни. Аз обаче не я слушах. После осъзнах, че това е тленно. Единственото постоянно нещо е душата. Ние би трябвало да се грижим за нея ", разсъждава новоизлюпената актриса.

Майката на Цвети е умряла от инсулт преди много години . Тогава музата на Куката била едвам в трети клас и мъчно приела загубата. В края на 2021 година тя получи и различен тежък удар – обичаната й баба, която я отгледала, си отиде от този свят на 80-годишна възраст. „ Половината ми сърце си отиде с майка ми, в този момент и другата половина си отиде с теб! ”, разяснява тогава златното момиче.

След нещастния случай, който претърпя през 2016 година, Стоянова съвсем не приказва за персоналния си живот. Тя аргументи огромна тъга на околните си, скачайки от шестия етаж на панелен блок, тъкмо преди тимът й по художествена гимнастика да излети за европейското състезание в Израел. Лекарите в болничното заведение за незабавна помощ „ Пирогов ” дефинираха оцеляването й като същинско здравно знамение, поради височината, от която е паднала. Възстановяването й беше дълготрайно и мъчно, само че за благополучие, към този момент е зад тила й.

По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил предизвикан от меланхолия. Самата Стоянова е признавала, че не е разсъждавала трезво в оня миг и до ден сегашен съжалява за стореното и болката, която е предизвикала на обичаните си хора.

Героинията й във кино лентата „ Чалга ” също страда от психологично разстройство, по-точно биполярно разстройство. „ Това не е срамно. Искам да основа фондация, посредством която да оказвам помощ на хора с проблеми. Това е фантазията ми ”, разяснява 28-годишната звезда.

Слуховете за фамилиарност сред Мариан Вълев и Цвети от дълго време витаят в общественото пространство. Макар че не ги удостоверява изрично, стройната хубавица не крие, че доста му се възхищава. „ От него се научих да виждам качествено кино - хубави филми, които не познавах до момента. В момента сортирам какво виждам и се допитвам за всичко, което желая да видя. Вече имам и обичани артисти, на които обърнах внимание с помощта на Мариан. Той е същинска кино енциклопедия! ”, споделя чаровната брюнетка.

Вълев, който стана необятно прочут с ролята си на мафиота Росен Гацов - Куката в сериала „ Под прикритие ”, е на 53 години, а Цвети е едвам на 28. Запознати издават, че първоначално огромната им възрастова разлика била шокираща за околните им, само че очевидно за двойката не е представлявала чак подобен проблем.

Мариан не крие, че по принцип е много любвеобилен, по Стоянова също бил вдлъбнат до уши. Той е споделял в свои изявленията, че сърцето му е разбивано неведнъж, само че пък не е спирал да има вяра в любовта. „ Един другар сподели, че ме притеглят единствено смъртоносни дами. Всеки път знам по какъв начин ще завършат нещата, претърпявам го тежко, само че все пак давам газ, ходя към пропастта. Все още имам сърце за схващане, да заповядва идната! ” разказвал е екранният Росен Куката.

Жените в живота на звездата не са една или две. Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава.  Единствената жена, с която артистът е стигал до олтара, се споделя София Николова. Тя е и майка на 23-годишния му наследник Мариан. С нея към момента са положителни другари, въпреки че са разграничени от дълго време.  Феновете му се питат връзката му с Цвети Стоянова също ще завърши или ще се задържи във времето.

Доста по-възрастният артист спечелил някогашната гимнастичката с джентълменски жестове и благо отношение. Убедил я, че става за актриса и й дал една от основните функции в „ Чалга ”. „ Не чаках, че ще ми бъде толкоз мъчно. Първата сцена, която снимах, много ме тормози. Това описах и на Вълев - взела участие съм в толкоз надпревари, гледали са ме толкоз хора, носила съм сериозна отговорност, само че в никакъв случай не са ми треперели краката и ръцете по този начин, както когато стартира сцената ”, споделя хубавицата за трепетите си на снимачната площадка. След първноначалната театрална тресчица тя станала много по-спокойна, а в този момент е доста щастлива, тъй като отзивите на феновете и критиците са най-вече позитивни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР