Бившата депутатка от Възраждане се появи в листатана БСП във

...
Бившата депутатка от Възраждане се появи в листатана БСП във
Коментари Харесай

Галунова от „Възраждане“ се появи в листите на БСП

Бившата депутатка от " Възраждане " се появи в листатана Българска социалистическа партия във Велико Търново.

Позиционирана е под номер 4, само че за нея ще се гласоподава преференциално.

Ето какво написа самата тя за изненадващата рокада:

" ЛЕСНО Е ДА съдебна експертиза ОТТЕГЛИШ, ТРУДНО Е ДА ПРОДЪЛЖИШ

Мили хора, доста мислих дали и по какъв метод да продължа своето присъединяване в политиката, с цел да довърша започнатите дела в 47-то Народно заседание и да подема нови такива.

Виждам и разбирам емоционалността, с която някои от Вас реагират. Затова ще Ви споделя за какво припознах „ Коалиция Българска социалистическа партия за България ” като сътрудник:

Бяха оценени положените от мен старания в 47-то Народно събрание по отношение на работата ми по идеите за музеите, галериите, музиката, читалищата и дребните обитаеми места;

Българска социалистическа партия има съдружен потенциал;

Социалната ангажираност на партията е заложена в основата ѝ;

В редиците на Българска социалистическа партия, с изключение на хора с опит, има и млади, енергични, отдадени на социална активност членове.

Идеите на “Възраждане ” са сходни с политиките на Българска социалистическа партия. Съществена разлика в интерес на Българска социалистическа партия е отношението им към гражданските квоти. Те виждат в особеното оздравителна конкуренция и опция за развиване и напредък, вместо изменничество и неоправдателно непокорство.

На хората, които ме поддържаха през ноември 2021, с чиста съвест мога да кажа, че оставам вярна на идеите си, поради които те ми гласоподаваха доверие.

Ще се веселя да се виждаме на отворени срещи, да влизаме в непринудени диалози по улиците на нашия прекрасен край, тъй като идеята за България продължава да е приоритет. С общи старания би трябвало да изградим обществено обективна страна, да се погрижим за дребните селища, да обединим старания в решаването на водната рецесия в района, да се погрижим за поминъка и, несъмнено, за безконечната българска просвета, нематериалност, музеи, театри, галерии, читалища.

Мили хора, отново ще бъдем дружно в борбите за България! Вярвам, че започнатото не може да се остави по средата. Това ме стимулира да приема предлагането, тъй като знам, че смяната се случва от вътрешната страна на открито.

По-лесно бе да се отдръпва, само че аз предпочитам да продължа да работя за България! За да живее България! "

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР