Бившата депутатка от ПП-ДБ Лена Бориславова потвърди, че искат да

...
Бившата депутатка от ПП-ДБ Лена Бориславова потвърди, че искат да
Коментари Харесай

Лена Бориславова: ПП-ДБ искат да продължат разговорите с ГЕРБ по управленската програма

Бившата депутатка от ПП-ДБ Лена Бориславова удостовери, че желаят да продължат диалозите с ГЕРБ по управническата стратегия и са го предложили през вчерашния ден макар " прочувствените прояви ". " Ако имат проблеми и нови решения, които не са отразени в програмата, да заповядат да ги обсъдим ", сподели тя. Не е ясно по кое време ще има такава среща, чакат и програмата от ГЕРБ.

Наша неточност е, че не получихме от ГЕРБ документално удостоверение на програмата ", съобщи в ефира на bTV Бориславова. Ден преди най-голямата политическа мощ да иронизира някои от предложенията им за ръководство, ПП-ДБ получавали положителни сигнали по документа.

" Не да се караме на медии и да бучим по студията. Ако има план от вида " канал за канута Русе-Шумен -Варна ", няма по какъв начин да се включи в 18-месечна стратегия, до момента в който не бъдат построени автомагистралите в тези региони. Кану-канал няма да строим, за автомагистрали с същинска компактност сме безусловно " за ". Разбрали сме се за Закон за публичните поръчки, да има повече правдивост ", добави още тя. Трябва да спрем да си меним мнението през 3 часа и да седнем да приказваме, обърна се Бориславова към ГЕРБ.

Според нея ГЕРБ изпращат спорни сигнали за програмата - в един миг им харесва, в различен 99% се припокрива, след това я изпращят на Българска социалистическа партия като обща. " Ако имат общи оферти, подготвени сме да търсим най-хубавото, с цел да може в късото време, в което едно държавно управление би могло да ръководи, да се върви напред ", съобщи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР