Бившата депутатка от ПП-ДБ и бивша говорителка на кабинета Петков“

...
Бившата депутатка от ПП-ДБ и бивша говорителка на кабинета Петков“
Коментари Харесай

Лена Бориславова дава съвети във Фейсбук, щяла да прехвърли лично програмата на ПП-ДБ от „Excel“ на „Word”

Бившата депутатка от ПП-ДБ и някогашна говорителка на кабинета „ Петков “ Лена Бориславова даде поръчка във Facebook, че партията й няма да се откаже с лека ръка от управническата си стратегия. А поради рецензиите, които ГЕРБ насочиха към обединението, че е избрала документът да бъде в екселска таблица, тя се ангажира персонално да го трансферира в различен формат – на Word. Аз персонално поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, с цел да понижим драмата, съобщи тя.

„ Не се караме на медиите, не привикваме истерични прес конференции, тъй като ни е мъчно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев “, съобщи тя, откакто в сряда ГЕРБ дадоха конференция в Народното събрание, на която разрушиха на пух и прахуляк част програмата на ПП-ДБ. След това хората на Бойко Борисов започнаха договаряния за реализация на първия мандат с останалите партии. А водачът на ГЕРБ заприказва за кабинет от персони, само че с стеснен период от деяние.

„ ГЕРБ управническа стратегия нямат- нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна стратегия (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години.

Работеща формула за кабинет също не оферират.

Лицата или “личностите ” не се знае кои са “, счита обаче Бориславова.

„ ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си свидлив публично ръцете под мотото кабинет “Магнитски ” или 3. Да приказват градивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат “, разяснява още тя.

„ ПП-ДБ имаме съответно предложение за излизане от политическата рецесия и за неналичието на доверие сред първите политически сили. Имаме съответна управническа стратегия за съответен период, разграфена по цели и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, подготвен да застане зад тази програмата и пред отговорността да вземат решение настоящи проблеми при липса на постоянна парламентарна поддръжка “, безапелационна е Бориславова, която напусна Народното събрание с обяснението, че ще е ангажирана с изборите за локална власт.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР