Бившата британска приятелка на играч на американски футбол е оставена

...
Бившата британска приятелка на играч на американски футбол е оставена
Коментари Харесай

Бившата звезда на Висшата лига се бори за живота си, след като беше завлечена под кола при стрелба

Бившата английска другарка на състезател на американски футбол е оставена да се бори за живота си, откакто беше завлечена под кола до момента в който се пробва да избяга от мястото на пукотевица в Съединени американски щати.

22-годишната Ели Бентли прекара две седмици в интензивно поделение, получавайки животоспасяващо лекуване за пострадванията, които е получила, когато е била влачена два блока от блъснатия и избягал водач. Тя излизаше от колата си на 25 февруари покрай дома си в Сейнт Луис, Мисури, когато беше хваната в кръстосания огън като „ трагичен минувач “.

Ели се беше преместила в Съединени американски щати едвам предходната година. Тя се оказа с тежко счупени крака след случая.

Прочетете повече: Майка остана сляпа с едното око, откакто ревностно гадже разруши прозореца на кръчмата, заливайки я в стъкло

25-годишен също е ранен при престрелката, за която полицията е известена към 3 часа сутринта. Ели беше родом от Бирмингам и неотдавна приключи математика и физика в Университета на Йорк.

Тя се премест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР