Бившата брадърка Зейнеб Манджурова явно е обсебена на тема уроки.

...
Бившата брадърка Зейнеб Манджурова явно е обсебена на тема уроки.
Коментари Харесай

Обсебена! Зейнеб брои 400 лв за риза против уроки СНИМКА

Бившата брадърка Зейнеб Манджурова очевидно е захласната на тематика уроки. Красавицата с турски генезис не може да се отърве от страховете, че завистливи погледи и мисли могат да нарушат спокойния и удобен живот, който живее от години, с помощта на любящия си брачен партньор Стоян Балевски, написа hotnews.bg.

Затова тя не пропуща да връзва червени кончета на себе си и на дъщеричката си Мириам. Но очевидно единствено това не е задоволително!



Последната прищявка на любимката на Гала се оказа риза с бродерия на “синьо око”. Самата Зизу не крие предназначението й и задачата на покупката: “Считайте, че съм многооо добре, в случай че ме видите с тази риза”, осведоми тя почитателите си в обществената мрежа.



Очевидно тоалета й е добре прочут на идващите я в Инстаграм, които отвърнаха, че “тази риза им е любима”. Други пък я погнаха за цената на дрехата. “Ужасно скъпа е и не си заслужава. Никога не бих дала 400 лева за това”, написа осведомена за марката жена. “Всеки съгласно стандарта”, отвърна я друга фенка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР