Бившата боксова звезда Флойд Мейуедър бе зарязан от годеницата си.

...
Бившата боксова звезда Флойд Мейуедър бе зарязан от годеницата си.
Коментари Харесай

Стриптийзьорка приключи с Мейуедър /снимки/

Бившата боксова звезда Флойд Мейуедър бе изоставен от годеницата си. Стриптийзьорката Анна Монро разгласи, че е завършила с боксьора.
Причина за крайното й решение са дейностите на ексцентричния състезател. Мейуедър бе сниман да се разхожда с някогашната си другарка Галиен Набила в Ню Йорк. Това стана, до момента в който гаджето му бе Лас Вегас.
След случката Анна, която е на 29 години, споделила на другари, че е изхвърлила Флойд от живота си.
"Анна е унищожена, тъй като смяташе, че ще се оженят и ще имат деца. Тя му даде всичко от себе си. Дори към този момент имаше среща с уредник на сватби. След като видя фотосите с някогашната му, сподели, че е завършила с Флайд. Нарече го "кръшкач " и го упрекна, че постоянно се мотае с други дами зад тила й ", разкри непосредствен до мацето пред "Сън ".
Мейуедър предложи на Ана - водеща танцьорка в клуба му в Лас Вегас, малко откакто новината за връзката им бе разкрита през януари. Монро разгласява фотоси на огромен годежен пръстен с елмаз. Двамата желаеха да се оженят до края на тази година и да стартират да работят за бебе.
Галиен бе гадже на Мейуедър през 2019 година. Тя е извънредно известна в обществените мрежи, като може да се похвали с над 576 000 почитатели в инстаграм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР