Бившата барета Алексей Петров има дъщеря Диляна, която е на

...
Бившата барета Алексей Петров има дъщеря Диляна, която е на
Коментари Харесай

Любовницата на Трактора Ива е майка на дъщеря му Диляна, момичето е на 25

Бившата барета Алексей Петров има щерка Диляна, която е на 25 години. Майка на момичето е дългогодишната спътница на Трактора – Ива Павлова, за която допреди години се твърдеше, че върти сериозна част от бизнеса на някогашната барета, в това число „ Лев инс ” и още десетки търговски сдружения.

Преди да омае Трактора, Ива Павлова е била държанка на митичния Фатик. Тя идва в София от радомирско село.

След като е зарязана от Фатик, Ива се среща с Алексей, до момента в който върви на басейна „ Спартак ”, съумява да го впечатли с хубост и сексапил. Трактора е женен за Мариана, с която по този начин и не се развежда, макар че живее с изгората си.

Трактора прави оценка Ива във всяко отношение и я взима при себе си като касиер. Така потегля и любовната им история, а по-късно Ива забременява. Дръзката дама изцяло влиза под кожата на баретата, още повече като кръщава общото им дете на майката на Петров.

След раждането на щерка му, Ива става най-довереният човек на Алексей, той приема абсолютно всяка нейна дума. Трактора обаче не се развежда с жена си, само че се твърди, че двамата вземат решение по този начин, с цел да не изгуби огромна част от имуществото си.

С течение на годините, Ива влиза в бизнеса на Петров, като демонстрира учудваща вътрешен глас и съумява да завоюва доста пари, до момента в който той лежи в пандиза. Твърдеше се, че тя има 6-7 хектарa държавна земя в Борисовата градина, както и че взе участие в ръководството на няколко компании, една от които „ Лев инс ”, приписват й се десетки търговски сдружения, охранителни компании, мандри, мебелни цехове, таксиметрови компании, туристически компании, заведения за хранене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР