Бившата асистентка на Румен Луканов в Сделка или не Жаси

...
Бившата асистентка на Румен Луканов в Сделка или не Жаси
Коментари Харесай

Жаси от „Сделка или не” се отдаде на бебета и домакинство, стана и доктор по икономика

Бившата асистентка на Румен Луканов в „ Сделка или не ” Жаси с горделивост е окачила тапия за лекар по стопански науки на стената на дома си. Русокосата манекенка избра да изчезне от светското пространство и да се концентрира на значимите неща в живота си, само че това надали й е изцяло задоволително. Паралелно със завършването на образованието си, тя отгледа три деца от мъжа си и в този момент се е насочила самоуверено към рекламния бизнес.

От няколко месеца Жаси драпа със зъби и нокти да се потвърди като инфлуизър – човек, който показва нови артикули и притегля нови клиенти на огромни компании. За задачата някогашната телевизионна звезда се пробва да демонстрира всеки ден късчета от живота си в обществените мрежи и персонална страница. Тя носи името „ Наръчник на актуалната лейди ” и в нея русокоската съвсем непрекъснато бълва своите усещания и безредици от майчинството и семейството.

„ Ще излъжа, в случай че кажа, че ми е доста елементарно да отглеждаш три деца, тъй като от доста време не съм се наспивала качествено, само че истината е, че съзнавам какъв брой капризни сме станали с удобствата на актуалния свят. Нашите пра-баби и дядовци са отглеждали по доста повече деца, при доста по-трудни условия и за тях това е било нещо обикновено, а на мен всеки ден ми се случва да ме питат мъчно ли ни е, все едно с мъжа ми вършим нещо извънредно. В България междинният брой деца на семейство към 2017 година е 1.4, което значи, че повече от половината фамилии тук имат по едно дете. За мен тази статистика е притеснителна и се пробвам с персонален образец да покажа, че да отглеждаш повече от две деца в България не е нито ужасно, нито толкоз мъчно. Предполагам, че опасенията на множеството хора са свързани с несигурното ни всекидневие, само че аз знам, че децата носят шанс и са най-големият източник на мотивация за развиване, както на обособената персона, по този начин и на обществото като цяло ”, продължава да изповядва максимата си за живота асистентката на Румен Луканов. 

Разбира се, за нея надали има каквато и да е неустановеност в грижите за отрочетата й . Все отново мъжът й печели добре от бизнеса си с вериги за бързо хранене. Иронията е, че самата Жасмина не вкусва от продукцията, с която той натрупа милионите си. Моделката постанова желязна дисциплинираност на децата си и не им разрешава да се тъпчат с полуфабрикати, пържено и пакетирано. Сама държи да подготвя храната в дома си и да следи в нея да има главно артикули отгледани по екологичен метод, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР