Бившата американска състезателка по фигурно пързаляне Бриджит Намиотка се е

...
Бившата американска състезателка по фигурно пързаляне Бриджит Намиотка се е
Коментари Харесай

Красива американска фигуристка се самоуби

Бившата американска състезателка по фигурно пързаляне Бриджит Намиотка се е самоубила на 32-годишна възраст. Новината беше обявена от нейните родители в изявлението им за „ USA Today “.

“Бриджит стана жертва на своите дългогодишни премеждия и привързаност към медикаменти вследствие на получената контузия след изнасилването. Тя беше прелестно дете и отличен състезател. Тя не съумя да се възвърне душевен. Надяваме се, че нейният случай ще притегли внимание върху ужасния резултат на половото посягане върху жертвите “, заяви семейство Намиотка.

Бриджит Намиотка се самоубила още през юли, само че една в този момент нейните родители споделиха за гибелта ѝ. Тя беше една от жертвите на някогашния си сътрудник в двойките на фигурното пързаляне Джон Кофлин. Двамата се състезаваха дружно в интервала 2004-07 година

Преди няколко години Кофлин беше наказан за изнасилването на най-малко 10 дами. Една от жертвите е точно Намиотка. Олимпийската бронзова медалистка Ашли Уогнър също разгласи, че е била жертва на полово посягане от страна на Джон Кофлин през 2008 година Тогава тя е на 17 години, а той на 22.

Джон Кофлин се самоуби през 2019 година, откакто беше приет за отговорен от съда по обвиняванията за обезчестяване.

novini.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР