Бившата американска футболна звезда и актьор О Джей Симпсън беше

...
Бившата американска футболна звезда и актьор О Джей Симпсън беше
Коментари Харесай

О Джей Симпсън излиза от затвора след 9 години

Бившата американска футболна звезда и артист О Джей Симпсън беше пуснат от пандиза в Невада откакто прекара 9 години в него, предава Би Би Си.

Симпсън излежаваше присъда за въоръжен обир, офанзива със смъртоносно оръжие и по 10 други обвинявания след нахлуване в хотел в Лас Вегас през 2007 година През 2008 година той беше наказан на 33 години затвор. Съдът в този момент приема молбата му за предварително освобождение, откакто някогашният футболист се разкая, заявявайки, че е преосмислил полезностите в живота си и желае да прекарва повече време със фамилията си и четирите си деца. Неговото предварително освобождение беше утвърдено от комисия за чуване през юли. 

През 1995 година Симпсън беше оневинен в гръмък развой по обвиняване в убийството на някогашната си брачна половинка Никол Браун Симпсън и приятеля й Рон Гудман. Процесът беше определен като " Делото на века ". Той завърши с оправдателна присъда, откакто юристите на Симпсън съумяха да потвърдят, че той е невинен, макар събрани доказателства против него.

След излизането си от пандиза, 70-годишният Симпсън ще бъде подложен под наблюдаване от американските управляващи, на които ще би трябвало да се регистрира в продължение на 5 години. 

О Джей е легендарен рънингбек на " Бъфало Билс " и някогашна кино звезда. В кариерата си като футболист е играл за отборите на Бъфало и Сан Франциско 49ърс, като през 1973 г. е определен за " Най-полезен състезател " в Националната футболна лига (НФЛ) на Съединени американски щати, напомня Sportal.bg. Той е и петкратен участник в така наречен " мач на звездите " - Пробоул.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР