Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс за пореден

...
Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс за пореден
Коментари Харесай

Бивша звезда от филмите за възрастни зове: Не гледайте порно

Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс за следващ път разкритикува сектора, в който работеше допреди няколко години и с който доби международна известност.

Роудс, чието истиско име е Амара Мапъл, се изявяваше в порно промишлеността към 8 месеца – сред 2016 и 2017 година, вземайки присъединяване в над 250 кино лентата.

В изявление за подкаст 26-годишната Роудс споделя, че порното " не е положително за никого " и че би трябвало да бъде " неразрешено със закон ".

Първия си филм тя снима, когато е на 19 години, признавайки, че в оня миг е била " наивна ".

По някаква причина в никакъв случай не съм знаела, че с цел да правиш порно, в действителност би трябвало да правиш секс с доста хора. Преди да вляза в промишлеността, смятах, че за задачата е нужно да правиш секс единствено с един човек, споделя Роудс.

Преди да пробие в " розовите " филми, тя е работила като сервитьорка, а по-късно и като стриптизьорка, преди да дойде в Лос Анджелис и да даде начало на късата си кариера като порно актриса. Въпреки това за негативно време тя се трансформира в най-търсената актриса в Pornhub с близо 350 млн. гледания.

В момента Роудс е ангажирана с развъждането на своето бебе, което има от състезател от НБА, чието име остава мистерия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР