Бившата адвокатка на Мултигруп, а понастоящем шефка на бутикова партия

...
Бившата адвокатка на Мултигруп, а понастоящем шефка на бутикова партия
Коментари Харесай

Татяна Дончева се прегърна с Румен Петков на агитпротеста в защита на скандалния бос Емилиян Гебрев и фабриката му "Емко"

Бившата адвокатка на " Мултигруп ", а понастоящем шефка на бутикова партия и адвокатка на скандални предприемачи Татяна Дончева, продължава да буни митингите за " Емко ".



Фирмата на скандалния необут и съдружник на банкера дезертьор Цветан Василев - Емилиян Гебрев е с краткотрайно лишен лиценз от Междуведомствения съвет по отбранителна промишленост поради открити при инспекция на работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) нарушавания при предпазване на боеприпасите.









Нейни чиновници излязоха на следващ митинг пред Народното събрание по-рано през днешния ден, който обаче най-вероятно е финансиран с парите от ограбената и фалирана от Цветан Василев и компанията КТБ.


Сред тълпата се видяха и физиономиите на Бойко Ноев и Румен Петков. Вроятно те са част от агитката в интерес на скандалния Гебрев.

Само преди няколко седмици Бойко Ноев гастролира в кабеларката bTV, с цел да стартира неуместната теза, че съветски ползи стоят зад военно-промишления комплекс.

Изявлението му е налудничаво, като се има поради ясната позиция на българското държавно управление, което се разгласи за изхвърляне на частните компании медиатори във военната промишленост.

Премиерът Борисов и икономическият министър Караниколов дадоха да се разбере, че страната няма да допусне прокарването на лобистки ползи във военно-промишления комплекс.





Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР