Бившата адреналинка Радинела Чушева, която после се окичи и с

...
Бившата адреналинка Радинела Чушева, която после се окичи и с
Коментари Харесай

Нов чичак ли си търси: Миската Радинела Чушева потресе с Г@ЛИ СНИМКИ!

Бившата адреналинка Радинела Чушева, която след това се окичи и с короната на следващата Мис България, подсети за себе си по натруфен метод. Няма потребност да обясняваме какъв е той, нали?! Елементарно - пусна се г@ла в мрежата. То какво друго да направи...

Чушева от много време не се беше показвала, очевидно удовлетворена от метода си на живот и " грижите " на гаджето си. Както знаем, тя имаше връзка с много по-стар от нея мъж, освен това с коремче и не изключително привлекателна визия. Двамата бяха снимани преди време на плажа, до момента в който се плацикаха в морето. Е, визия индивидът можеше и да няма, само че пари несъмнено имаше, тъй като я разхождаше под дърво и камък - от Малдивите, до Бора Бора и назад.



Днес обаче не се знае дали двамата са още дружно, а съгласно консуматори, щом Ради се е решила още веднъж да предизвика с фотосчета, като нищо нещата са се разсъхнали, а тя е в търсене на нов чичак.



" Чичко ще си търси ами, те единствено такива са баламите, дето ще й угаждат на акъла и ще пръскат пари. Млад мъж по кое време ще й се върже, а и какво ще му предложи тя, друго от едната си... Ама тези застаряващите, дето меракът им финален мре, са подготвени на маймуни да ги извърнат, но да заловен последния трен ", смеят се зевзеци в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР