Бивша зелена барета, кандидатстваща за Конгреса в Северна Каролина, се

...
Бивша зелена барета, кандидатстваща за Конгреса в Северна Каролина, се
Коментари Харесай

Бивша зелена барета раздробява „престъпно некомпетентния“ Байдън, подчертава нуждата от повече ветерани в Конгреса

Бивша зелена барета, кандидатстваща за Конгреса в Северна Каролина, се прицелва в това по какъв начин президентът Байдън се оправя със отговорностите си като пълководец главнокомандващ, като в същото време акцентира нуждата повече ветерани да бъдат избирани на по-високи длъжности.

В изявление за Fox News Digital, Пат Хариган, някогашен офицер от армията на Съединени американски щати, притежател на бизнес с огнестрелни оръжия и републиканец претендент за 10-ти конгресен окръг на Северна Каролина, сподели, че неуспехите на Байдън са едно от главните неща, които са го предиздвикали да се включи в конкуренцията.

„ Невероятно съм угрижен за бъдещето на страната ни. С рухването на Афганистан – като ученик на Уест Пойнт и някогашна Зелена барета, прекарала малко повече от 18 месеца в Афганистан – почтено казано не можех да допускам по какъв начин можем да имаме незаконно незапознат основен изпълнителен шеф да управлява излизането и да води неуспеха на Афганистан по метода, по който се случи, " сподели Ха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР