Бивша учителка, осъдена на затвор за изнасилване на дете, докато

...
Бивша учителка, осъдена на затвор за изнасилване на дете, докато
Коментари Харесай

Забраниха на бивша учителка да упражнява професия, след като изнасили дете, докато беше заместник-директор в начално училище

Бивша учителка, наказана на затвор за обезчестяване на дете, до момента в който работеше като заместник-директор в главно учебно заведение, получи възбрана да се върне въобще към учителска активност.

Джули Морис, в този момент на 46 години, работеше в централното главно учебно заведение " Сейнт Джордж " в Тилдесли, покрай Уигън, като " предпазител ", когато извърши актове на " тежка полова безнравственост " с приятеля си. Тя и механикът Дейвид Морис са се срещнали на Plenty of Fish през 2016 година, съдът разбра, че връзката им бързо е станала „ мощно полова “.

Около 175 000 страници от чатове, оценени от полицията в Мърсисайд, разкриват, че двойката водеше заболели диалози за своите мечти и полово измъчвани деца.

Между 2018 година и 2021 година и двамата обвинени, които не са били женени, само че имат едно и също фамилно име, неведнъж са малтретирали момиче на възраст под 13 години. Дейвид Морис постоянно записваше жестокото принуждение на мобилния си телефон и видеозаписите посочваха Джули Морис да се кикоти, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР