Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева,

...
Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева,
Коментари Харесай

Уволнена прислужница стои в дъното на обира в апартамента на Моника Валериева?

Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева, след което - уволнена със скандал, стои в дъното на обира в жилището на моделката, оповестиха полицейски източници, научи HotArena.

Валериева наела служителката за известно време, само че никак не останала удовлетворена от услугите й и по тази причина в един миг решила да я освободи. Въпросната жена обаче се оказала с злопаметен темперамент и най-лошото – разполагала с ключ от вкъщи на Моника. Нататък случилото се към този момент е известно – късно нощес по Би Ти Ви новините оповестиха, че апартаментът на Валериева, намиращ се в новопостроена кооперация в Студентски град, е бил ограбен. Самата моделка е показала пред служителите на реда от Седмо РПУ, че цената на отмъкнатите движимости, измежду които украшения и пари, надвишава 400 000 лв..

А ето какво оповестиха админите на профила на Моника Валериева в Инстаграм за нея и станалия екшън: „ Благодарим за поддръжката! Моника беше в болница, само че към този момент е добре. Отразеното в БТВ е безспорна истина, само че без детайлности, които са ужасяващи. Когато тя е подготвена и нейното семейство, ще даде изказване. Моля ви за малко успокоение и позитивна сила за хващането на причинителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в потрес. Полицията и всички в „ Сити Клиник “ бяха на равнище! “.

Вчера Валериева е правила курбан, защото преди години е била участник в зверска злополука и се е разминала със гибелта на косъм.

Сред откраднатото от вкъщи на Моника усещане на криминалистите направило и оповестената от нея изчезнала сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на към 4 400 лв.. Въпреки че е още в потрес, хубавицата ще би трябвало да изтърпи инспекцията и да изясни от кое място е придобила скъпоструващите бижута, украшения с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лв., писа Lupa.BG.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР