Бивша преподавателка от Шотландия е разследвана за това, че през

...
Бивша преподавателка от Шотландия е разследвана за това, че през
Коментари Харесай

Секси учителка дари със страстно изпращане абитуриент, разследват я

Бивша преподавателка от Шотландия е разследвана за това, че през юни 2017 година е имала полови връзки с нейн ученик след края на абитуриентския бал.

Бившият възпитаник (името му не се споменава) на Мелиса Туиди, която тогава е била на 23 години и е преподавала физическо образование, е дал показания пред проверяващите, в което изрази страдание за протичащото се с нея.
По думите на момчето госпожа Туиди е танцувала " предизвикателно " с останалите ученици на гимназията от градчето Пейзли, преди двамата да се усамотят в непосредствен хотел и да прекарат нощта дружно, информира  " Глазгоу Лайв ".
Той е споделил пред Главния съвет на преподавателите на Шотландия, че когато влезнали в хотелската стая, той я целунал, след което минали към  " значителната част ". Младежът разясни още, че тогава е бил много пийнал, до момента в който госпожа Туиди, която през днешния ден работи като инструктор по йога в Дубай, е била изцяло трезва.

Мелиса Туиди, през днешния ден на 27 години, преподава йога в Дубай (Instangram)

Преди тази нощ не сме имали взаимоотношения. Г-жа Туиди просто пристигна и седна на нашата маса, не беше пияна. Не съм я канил на хотел, дори въобще не помня по какъв начин се озовах там, изясни той.

Допълни, че на сутринта към 8 ч. тя е напуснала хотелската стая и призна, че не схваща защо я проверяват, в случай че станалото сред тях е било след завършването му, т.е. в тази ситуация " не ставало въпрос за секс сред учителка и възпитаник ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР