Бивша помощник-пощенска директорка, осъдена погрешно в затвора в скандала Horizon

...
Бивша помощник-пощенска директорка, осъдена погрешно в затвора в скандала Horizon
Коментари Харесай

Шефът на Fujitsu живее с „кървави пари“ в имение за £2 милиона, докато ние страдаме, казва жертвата на пощенската служба

Бивша помощник-пощенска директорка, наказана неправилно в пандиза в абсурда Horizon на пощенската работа, твърди, че шефът на ИТ компанията Fujitsu „ живее на кървави пари ” с имение за £2 милиона.

Seema Misra, 48, обмисляла да се самоубие, когато била наказана на 15 месеца за кражба и подправено счетоводство. Всичко, което я спря, беше осмата седмица на бременността - и по-късно тя трябваше да роди с електронен етикет. Тя загуби жилището си, откакто пощенската работа изиска да възвърне десетки хиляди паунда хипотетични загуби.

Междувременно Пол Патерсън, основен изпълнителен шеф на европейския клон на Fujitsu, който създаде дефектната ИТ система Horizon, има имение с шест кревати в добре развъртян регион. И подложката, която съгласно документите на имотния указател е коствала £2,35 милиона през 2021 година, се намира на четири благи от някогашния пощенски офис на госпожа Misra.

Снощи майката на две деца прикани Fujitsu да компенсира жертвите. Тя сподели: „ Толкова доста хора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР