Бивша наркоманка пее възхвала на дивите гъби. След злоупотреба с наркотици

...
Бивша наркоманка пее възхвала на дивите гъби.
След злоупотреба с наркотици
Коментари Харесай

Бях майка наркозависима и похарчих всеки цент да се пропилее, един неочакван подарък ме спаси, без него щях да съм мъртва

Бивша наркоманка пее прослава на дивите гъби.

След корист с опиати и алкохол в продължение на 16 години, тя откри нова вероятност измежду природата и стартира да се лекува.

В продължение на 16 години 34-годишната Джесика Говин употребява алкохол и опиати като метод да избяга от живота и да пренебрегне контузията си от предишното.

След раждането на второто си дете, Джаспър, през ноември 2012 година, тя страда от следродилна меланхолия, която докара до шест години сериозна корист с субстанции.

Но през април 2018 година Джесика се скита в локалната си гора в Монктън, Ню Брънзуик, и открива, че обкръжението измежду природата й дава „ нова позиция “ за живота.

Майката на две деца към този момент е пет години трезва и посвещава времето си на намирането на естествени способи за понижаване на напрежението и контузията посредством гъбите.

Като фуражист на цялостен работен ден, тя даже употребява смесена черна тромпет като фалшификация за всичките си ястия – отбелязвайки, че е богата на хран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР