Бивша Мис Украйна се закле да защитава родината си срещу

...
Бивша Мис Украйна се закле да защитава родината си срещу
Коментари Харесай

Мис Украйна хвана автомат, за да защити родината си

Бивша " Мис Украйна " се закле да пази родината си против съветските нашественици. Анастасия Лена, която показа страната си в състезанието за хубост Miss Grand International през 2015 година, се причисли към украинската войска и размени короната с автомат.

Преди дни 31-годишната хубавица показа две фотоси в Instagram, на които е облечена във военна униформа и държи оръжие. Тя е безапелационна, че няма да разреши народът ѝ да страда и е подготвена да го пази. Към днешна дата дамите съставляват съвсем 10% от украинските въоръжени сили, служат дружно с мъжете на бойни позиции и имат " равни права " с сътрудниците си от мъжки пол според закон от 2018 година, написа iwoman.bg.

Анастасия показа и клипче, в което стреля по цели със следния текст: " Нашествениците ще загинат по нашите украински земи! Изчакайте и ще видите! "

Преди часове Лена качи в Instagram още едно видео с фрагменти от съветската инвазия и написа прочувствен пост.

" Аз не съм боен, аз съм просто човек. Заради сегашната обстановка желая да приказвам. Аз не съм боен, аз съм просто жена, просто естествен човек, както всички мои сънародници. Също по този начин играя еърсофт от години, може да ревизирате какво e еърсофт в Гугъл (симулативна игра с оръжия, които са тъкмо копие на същинските по мярка и външен тип бел.р).

Всички фотоси в профила ми имат за цел да въодушевяват. Имах естествен живот преди 24 февруари, както милиони хора. Не върша никаква агитация, с изключение на да демонстрирам, че украинската жена е мощна, уверена и могъща. Оценявам цялото внимание и поддръжка към моята страна, всички хора в Украйна се борим всеки ден против съветската експанзия. Ние ще победим! Родена съм в Киев. Това е моят град. Украйна е моята страна.

На 24 февруари Руската федерация навлезе в нашата земя и стартира да убива цивилни хора, дами, деца. Украинският народ няма виновност. Никой от нас няма виновност. Ние сме на нашата земя.

Обръщам се към всички хора по света. Спрете войната в Украйна. Никой човек не би трябвало да умира. Заедно можем да сложим завършек на това. Споделяйте информация за протичащото се. Искайте НАТО да затвори небето. Помогнете на украинците да спрат съветската експанзия. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР