Бивша любовница на Джони Деп: Той е много ревнив

...
Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу
Коментари Харесай

Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу него в съда заради делото му срещу Амбър Хърд. Тя говореше за неговия алкохолизъм и агресия и заяви, че веднъж той хвърли бутилка вино по нея.

Баркин, който се срещаше с Деп няколко месеца през 1990 г., заяви в предварително записани видео показания, че по това време е злоупотребявал с алкохол и наркотици.

„Той през повечето време беше пиян“, каза тя.

Освен това актрисата каза, че Джони Деп е бил много ревнив: „Той винаги контролираше къде отивам, с кого отивам. Веднъж получих драскотина по гърба, което го ядоса много: каза, че се е появила, след като съм спала с друг”, каза тя и добави, че подобни коментари били ежедневие.

Баркин си спомни друг инцидент: по време на сбиване с приятелите си Деп хвърли бутилка вино по нея. Самият Деп отрече тези обвинения и каза, че Баркин просто му е била обидена от него.

По-рано бившата му годеница, актрисата Дженифър Грей, известна от филма „Мръсни танци”, проговори завръзката си с Джони Деп. Тя каза, че в началото всичко в отношенията им е наред, но след това той станал мрачен, подозрителен и много ревнив. Грей отдала това на факта, че актьорът не бил доволен от кариерата си по онова време.

Ден преди това даде показания и Ева Грийн, която работи с Джони Деп на снимачната площадка на филма "Dark Shadows" през 2012 година. Горе-долу по същото време той започва да се среща с Амбър. Ева Грийн подкрепи актьора и каза, че не се съмнява в победата му.

„Не се съмнявам, че Джони ще премине през това с добро име и с красиво, отворено сърце и животът за него и семейството му ще бъде по-добър от всякога, написа тя в Instagram.

Другите му бивши любовници, включително Ванеса Паради и Уинона Райдър, също подкрепиха актьора.

Припомняме, че Деп заведе дело за клевета за $50 милиона срещу бившата си съпруга Амбър Хърд заради статия, в която тя говореше за домашно насилие от негова страна. Обвиненията на Хърд му костваха кариерата: старите договори бяха прекратени, а нови проекти не му се предлагаха.

Междувременно в интервю за "Таймс" Джери Брукхаймър, който е продуцентът на поредицата „Карибските пирати”, не изключи в бъдеще Джони Деп да продължи да пресъздава лудия пират Джак Спароу. Досега Деп го превъплъти в пет серии, но заради разпрата с Амбърд Хърд той бе лишен от тази роля. Продуцентът каза все пак, че за момента това не е възможно. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР