Бивша говорителка на Хилъри Клинтън и член на двете предизборни

...
Бивша говорителка на Хилъри Клинтън и член на двете предизборни
Коментари Харесай

Бивша говорителка на Клинтън: Дано Тръмп да умре

 Бивша говорителка на Хилъри Клинтън и член на двете предизборни акции на Барак Обама предизвика страховит скандал в Америка като мина всевъзможни граници с пост в " Туитър “, че се надява Доналд Тръмп да почине.

Зара Рахим написала злокобното си предпочитание откакто схванала, че американският президент и брачната половинка му са дали позитивни проби за ковид.

" През последните четири години беше срещу моралната ми еднаквост да пиша това, само че се надявам той да почине “, написа Рахим, представена от " Уошингтън Поуст “ и bTV.

Малко по-късно известието ѝ беше изтрито. Последваха лавина от гневни мнения на възмутени консуматори, измежду които и обществени лица.

В отговор под личната си обява Рахим написала: " Чувствам се свободна “.

Бившата говорителка на Клинтън има с изключение на на длъжности в политиката, е работила за " Юбер “, както и за спиасние " Воуг “.

Американският президент Доналд Тръмп се лекува в болница, откакто в петък заяви, че той и брачната половинка му са се заразили с ковид. Двамата се тестваха, откакто съветничка на Тръмп се разболя от вируса. Днес стана ясно, че температурата на Тръмп е спаднала, а той е работил през целия ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР