Бивша асистентка на актьора Вин Дизел подаде в четвъртък съдебен

...
Бивша асистентка на актьора Вин Дизел подаде в четвъртък съдебен
Коментари Харесай

Бивша асистентка на Вин Дизел го обвини в сексуално нападение

Бивша асистентка на артиста Вин Дизел подаде в четвъртък правосъден иск против него, в който твърди, че той я е нападнал полово през 2010 година, и че е била уволнена единствено няколко часа по-късно, оповестиха международните информационни организации, предава Българска телеграфна агенция.

В желае, подаден в съд в Лос Анджелис, Аста Джонасън твърди, че Дизел я е нападнал в хотелска стая в Атланта, където е работел по кино лентата " Бързи и гневни 5 - Удар в Рио ".

Представители на Дизел по правни въпроси и връзки с обществеността не са дали отговор още на запитванията за коментар.

" Сексуалният тормоз на работното място в никакъв случай няма да спре, в случай че авторитетните мъже са предпазени от отговорност ", споделя Клер-Лиз Кътли, адвокатка на Джонасън, в документално изказване. " Надяваме се смелото й решение да проговори да помогне за смяна и да даде сили на други жертви ".

В желае си Джонасън твърди, че Дизел е опипвал принудително гърдите й и я е целунал, откакто е прекарал една нощ, забавлявайки се с няколко дами в хотелския си апартамент. Тя се пробвала да се изплъзне и избягала в банята, само че той я последвал. След това артистът я принудил да го допре, преди да я притисне до стената и да мастурбира пред нея.

" Вин Дизел е пренебрегнал ясните изказвания на Джонасън, че не е съгласна с дейностите му ", се споделя в желае.      

Джонасън била в стаята, с цел да помогне на артиста да избегне папараците на излизане от хотела. Няколко часа по-късно тя била уволнена. 

В желае се споделя, че Джонасън е мълчала години наред, " страхувайки се да приказва против един от най-печелившите артисти в света ". 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР